У Білому домі померла одна з вівчарок Байдена

У Білому домі померла одна з вівчарок Байдена

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

У Білому домі померла одна з собак подружжя Байденів — 13-річна німецька вівчарка на прізвисько Чемп. Про це повідомляється на сайті Білого дому.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

За словами подружжя Байденів, Чемп був “постійним і улюбленим супутником протягом останніх 13 років”.”Навіть коли сили Чемпа в останні місяці його життя слабшали, коли ми входили в кімнату, він одразу ж підіймався, виляючи хвостом, і притискався до нас, щоб дати потріпати себе за вухо або почухати живіт”, — повідомили президент і перша леді США.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Вони розповіли, що тварина “не любило нічого більше, ніж згорнутися калачиком біля їхніх ніг перед каміном у кінці дня”, бути присутнім з ними на зборах або “загорати в саду Білого дому”. “Він був щасливий, ганяючись за м’ячами для гольфу на галявині перед військово-морською обсерваторією або за нашими онуками. Ми любимо нашого милого, доброго хлопчика і завжди будемо за ним сумувати”, — йдеться в заяві.

У Байденів залишилася ще одна трирічна німецька вівчарка на прізвисько Мейджор. Його взяли з притулку в 2018 році, а Чемпа придбали у 2008 році у собаковода.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *