У мережі з’явилася перша серія анімаційної історії гуцулів (Відео)

У мережі з’явилася перша серія анімаційної історії гуцулів (Відео)

У мережі вже з’явилася прем’єра Фантазія «Аркан» – першої серії анімаційну історію гуцулів. Про це пише Укрінформ.

«Arkan Fantasy / Фантазія «Аркан» – перша анімаційна прем’єра від нового проєкту Hutsul Planet. Тиждень тому «гуцули» випустили свій дебютний альбом під назвою The Music Of The Mountains / «Музика Гір». І, власне, Фантазія «Аркан» – одна із композицій, що увійшла до релізу», – розповіла промоменеджер Hutsul Planet Галина Гузьо.

Аніматори із Hutsul Art Production мають ціль – намалювати своєрідну історію гуцулів. Анімаційні замальовки на музику Hutsul Planet не просто ілюструватимуть музичні композиції, а розповідатимуть загалові про традиції, звичаї та колорит унікальної гірської етнічної групи українців.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Дебютний мультфільм-фантазія «Аркан» – це історія маленького гуцула, який виростає, переймаючи від батька життєвий досвід та традиції рідної землі. Символом таких знань у відео є бартка (традиційний гуцульський топірець), яку хлопчик отримує від старшого у сім’ї. Так він не просто готовий станцювати бойовий ритуальний танець гуцулів аркан, а й продовжити рід.

Hutsul Planet – новий проєкт із Коломиї, що на Івано-Франківщині, який у квітні 2021 року випустив свій перший альбом під назвою The Music Of The Mountains / Музика Гір. На створення цієї унікальної музичної збірки, записаної на знаменитій студії звукозапису Metalworks Studios у Торонто (Канада), пішло кілька років. Над саундом «Музики Гір» працювала інтернаціональна команда із понад 200 музикантів, зокрема зіркові творці саундтреків до голлівудських кінохітів Станіслав Фомін та Алан Мейєрсон.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *