У своїй першій проповіді 2022року Папа Римський закликав захищати жінок

У своїй першій проповіді 2022року Папа Римський закликав захищати жінок

Папа Франциск у першій своїй проповіді, виголошеній у 2022 році, закликав вірян зробити все для того, щоб “сприяти матерям і захистити жінок”. Про це повідомляє видання Vatican News.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

Понтифік 1 січня очолив Святу Месу в базиліці Святого Петра у Ватикані з нагоди урочистості Пресвятої Богородиці Марії. У проповіді він підкреслив, що новий рік починається “під знаком Матері”.

Жінки, матері, за його словами, дивляться на світ “не для того, щоби визискувати його, але щоби він мав життя”. Тож, у той час як “матері дарують життя, а жінки оберігають світ”, ми повинні зробити все для того, щоби “сприяти матерям і захистити жінок”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

“Як же багато насильства зазнають жінки! Досить! Поранити жінку означає образити Бога, Який від жінки прийняв людську природу”, – наголосив Папа, запрошуючи на початку цього нового року віддатися під опіку “Божої Матері, Яка нашою матір’ю”, щоби Вона допомагала нам “зберігати та роздумувати кожну річ” у впевненості в тому, що “Господь є вірним і вміє перетворювати хрести у воскресіння”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *