У США знімуть англомовну версію “Іронії долі”

У США знімуть англомовну версію “Іронії долі”

Через кілька місяців у Бостоні стартують зйомки голлівудської версії картини “Іронія долі, або З легким паром!”. Про це пише УНН із посиланням на кінокомпанію Central Partnership, яка є дистрибʼютором фільму.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Режисером нової версії культового радянського фільму стане Марюс Вайсберг. Останнім часом він працював переважно над російськими комедіями. Серед них “Гітлер капут!”, “Бабуся легкої поведінки” і “8 кращих побачень”. Що ж до головних ролей, то їх виконують Емма Робертс (знімалася у фільмі “Ми – Міллери” і серіалі “Американська історія жахів”), Томас Манн (серіали “Фарго” і “Буває й гірше”), Гарретт Хедлунд (“Трон: Спадщина”, “Троя”) і Брітт Робертсон (“Собаче життя”, “Земля майбутнього”, “Мати і дитя”).

Новий сценарій розробляє Тіффані Полсен, яка працювала над комедією “Пара на свята”. Продюсерами виступлять Вінсент Ньюман, Володимир Кошелев і Марина Беспалова.

Варто нагадати, що оригінальна “Іронія долі” Ельдара Рязанова вийшла в 1975 році. Головні ролі виконали Андрій Мягков, Барбара Брильська та Юрій Яковлєв.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *