У США очікують випустити в продаж ліки від COVID-19

У США очікують випустити в продаж ліки від COVID-19

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Експериментальний пероральний препарат компанії Pfizer для лікування COVID-19 може бути доступний до кінця року. Про це пише видання CNBC із посиланням на заяву генерального директора Альберта Бурла.

У виданні йдеться про те, що якщо препарат буде схвалений Управлінням з контролю за якістю продуктів і ліків (FDA), то він з’явиться в аптеках на всій території США. Компанія, яка розробила першу схвалену вакцину проти COVID-19 в США спільно з німецьким виробником ліків BioNTech, в березні почала ранні клінічні випробування нової противірусної терапії цього захворювання. Препарат є частиною класу ліків, які називаються інгібіторами протеази, і діє шляхом пригнічення ферменту, який необхідний вірусу для реплікації в клітинах людини. Інгібітори протеази використовуються для лікування інших вірусних патогенів, таких як ВІЛ та гепатит С.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Експерти в галузі охорони здоров’я вважають, що ці таблетки можуть повністю змінити ситуацію з коронавірусом, оскільки ними можна лікуватися вдома. Їх треба приймати на ранній стадії, вони запобігають розвитку COVID-19 і повинні вберегти людей від попадання в лікарню.

Варто також додати,що Pfizer все ще тестує вакцину на дітях у віці від 6 місяців до 11 років.Раніше в цьому місяці компанія звернулася в FDA з проханням розширити дозвіл на вакцину для підлітків у віці від 12 до 15 років після того, як в ході дослідження було встановлено, що щеплення виявилося на 100% ефективною.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *