У США попрощались із українкою, яку випадково застрелив Алек Болдуїн (Фото)

У США попрощались із українкою, яку випадково застрелив Алек Болдуїн (Фото)

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Панахида за загиблою операторкою з Лос-Анджелеса – українкою Галиною Гатчінс – напередодні відбулася в штаті Нью-Мексико. Саме там відбувалися знімання “Іржі”.

Люди пройшли вулицями зі свічками та не могли стримати сліз. Про це пише ТСН.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

За повідомленням американьких ЗМІ, попрощатись із загибою приїхав сам Алек Болдуїн. До речі, днями актор опублікував допис на своїй сторінці у Twitter , в якому зізнався, що співпрацює із слідством.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Актор розділив свою заяву на дві частини. У першій він поділився своїми емоціями та переживаннями. А в другій Болдуїн написав, чи підтримує він зв’язок з чоловіком Хатчінс.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

“Немає слів, щоб передати мій шок і печаль з приводу трагічної події, що забрала життя Галини Хатчінс, дружини, матері та нашої глибоко шанованої колеги. Я повністю співпрацюю з поліцейським розслідуванням, щоб з’ясувати, як сталася ця трагедія”, – заявив актор. Також Болдуїн написав, що він підтримує зв’язок з чоловіком загиблої, він пропонує допомогу родині українки. За словами актора, його “серце розбите”. Він переживає і за чоловіка, і за сина, і за всіх, хто знав і любив Хатчінс.

В свою чергу, чоловік Галини теж опублікував пост у Instagram та виклав фото із коханою та 9-річним сином Андросом. “Ми сумуємо за тобою, Галино”, – написав Метью Гатчінс.

Нагадаємо, що минулого тижня знаменитий голлівудський актор 63-річний Алек Болдуін застрелив оператора-українку під час зйомок фільму “Іржа” в Нью-Мексико (США). Попередньо відомо, що реквізитна гвинтівка виявилася зарядженою.

Також стало відомо, що

Американський інститут кіномистецтва (AFI), в якому навчалась українка, оголосив про заснування премії імені Галини Гатчинс.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *