У США рекомендують авіакомпаніям обережніше літати над РФ і Україною

У США рекомендують авіакомпаніям обережніше літати над РФ і Україною

Авіарегулятор США рекомендує американським авіакомпаніям з обережністю проводити польоти над Києвом, Дніпром, Сімферополем, Москвою і Ростовом-на-Дону. Про це пише UAPost.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“У зв’язку із геополітичною напругою, пов’язаною з масштабним нарощуванням збройних сил Російської Федерації вздовж кордонів України та в тимчасово окупованому Криму,.. FAA (Федеральна авіаційна адміністрація Департаменту транспорту США)… рекомендує експлуатантам своїх повітряних суден виявляти особливу обережність при виконанні польотів з/в/над частинами Московського РПІ (UUWV) та РПІ Ростов-на-Дону (URRV) в межах 100 морських миль від РПІ Дніпра (UKDV), РПІ Сімферополь (UKFV) і РПІ Київ (UKBV) (включаючи частину Киівського верхнього району польотної інформаціі (UIR) (UKBU) у горизонтальних межах з РПІ UKDV, UKFV і UKBV))”, – зазначено в повідомленні.

У зв’язку з цим Державіаслужба запропонувала авіаційній владі США встановити безпосередню взаємодію між відповідними підрозділами з авіаційної безпеки щодо обміну інформацією та координації дій щодо реагування на загрози від зони конфлікту на сході України.

Нагадаємо, що останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, сході й півдні, а також в окупованому Криму.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *