У США стрічку про  видатних українців можна переглянути на Amazon Prime Video

У США стрічку про видатних українців можна переглянути на Amazon Prime Video

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Документальна стрічка Володимира Мули “ЮКІ/Історія перемог вільних Українців” стала доступною для перегляду на популярній міжнародній платформі Amazon. Про це повідомляє Держкіно України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

“Картина, у якій зібрані історії видатних українців – володарів Кубка Стенлі, що у різний час здобували світову славу та долучалися до становлення найвпізнаванішої ліги світу – NHL, поповнила онлайн-бібліотеку відеосервісу Prime Video у Сполучених Штатах Америки та Великій Британії”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що вихід стрічки на міжнародній платформі Amazon Prime Video – стратегічний та надзвичайно продуманий крок. “Іще на етапі виробництва було чітке розуміння того, що необхідно створити унікальний універсальний продукт, який зачепить масового світового глядача.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Через це неабияку увагу було приділено героям фільму – популярним та впізнаваним особистостям, завдяки авторитету яких виникла зацікавленість до самої картини. Відтак реліз фільму у Сполучених Штатах – це ще одна сходинка до визнання фільму за океаном”, – повідомляється на сайті Держкіно.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Основною метою (створення цього фільму – авт.) було не просто надихнути українців, а взагалі відкрити їм очі на те, що наші люди за кордоном – це не тільки втікачі й емігранти, а набагато більше. Що це – велика рушійна сила, яка може допомогти нам, українцям, стати провідною нацією у всьому світі, просто ми чомусь цю допомогу не використовуємо. Я хотів зробити кіно, яке нікого не буде очорнювати, а буде патріотичним, позитивним, надихаючим. І яке допоможе підняти імідж України у світі та покаже, що українці не є нацією, яка тільки плаче, страждає і просить фінансової допомоги, а яка насправді має, чим пишатися, у тому числі завдяки тим людям, які зібрані у нашому фільмі”, – розповів в одному з інтервʼю Уніан режисер та продюсер стрічки Володимир Мула.

Нагадаємо, що кінопроєкт “ЮКІ” виробництва компанії TeleProstir Studio став одним з переможців Дванадцятого конкурсного відбору кінопроєктів Державного агентства України з питань кіно. Фільм вийшов у широкий український кінотеатральний прокат 3 грудня 2020 року у 42 містах України. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *