У Єгипті з’являться аудіогіди та гаряча лінія українською

У Єгипті з’являться аудіогіди та гаряча лінія українською

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед Аль-Анані повідомив, що незабаром у Єгипті буде активована гаряча лінія міністерства для прийому відгуків і запитів туристів українською мовою. Про це повідомляє Суспільне із посиланням на єгипетську газета Al-Ahram.

За інформацією видання, Єгипет “прагне докласти всіх зусиль” для боротьби з пандемією COVID-19, тож усі запобіжні заходи контролю за здоров’ям і безпекою строго застосовуються в аеропортах, готелях і туристичних об’єктах, археологічних пам’ятках і музеях по всій республіці. Аль-Анані зазначив, що вакцинація всіх робочих секторів у провінціях Південний Синай і Червоне море завершена, а вакцинація громадян і жителів цих двох провінцій буде завершена наприкінці червня. Він додав, що Україна є одним з важливих ринків для експорту туризму до Єгипту, оскільки українські туристи є одними з перших туристів, що відвідали Єгипет, коли країна відкрилася 1 липня 2020 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Міністр додав, що за останній період було відкрито понад 20 археологічних музеїв, останнім з яких став Національний музей єгипетської цивілізації в Фустаті. Аль-Анані порадив українцям відвідати у Єгипті міста Луксор, Асуан та Олександрія.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Також міністр сказав, що у всіх нових та оновлених музеях Єгипту будуть українські аудіогіди. “Я запросив в українського посольства варіант оформлення аудіогіда через QR-код, який можна буде завантажувати й прослуховувати”, — повідомив Аль-Анані.

Він зазначив, що торік були відкриті нові історичні музеї у найпопулярніших місцях відпочинку українців — Шарм-ель-Шейху і Хургаді, а цьогоріч — Музей єгипетської цивілізації у Каїрі. Аль-Анані також підкреслив, що українська мова стане обов’язковою для туристичної галузі Єгипту. Зокрема, персоналу готелів, які приймають українських туристів, дано розпорядження дублювати всі інформаційні матеріали українською.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *