Щоб заробити на новий айфон, американцеві треба працювати 5 днів

Щоб заробити на новий айфон, американцеві треба працювати 5 днів

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Днями компанія Picodi оприлюднила дослідження на тему,  скільки днів потрібно працювати для покупки iPhone 13 Pro. Так, за так званим рейтингом «Індекс iPhone 2021» швидше за все на новинку зможе накопичити швейцарець – за 4,4 дні. На другому місці виявилась Америка. Тут пересічному жителю США потрібно 5,9 днів для цього. На третьому місці – Австралія – за 6,4 дні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif



Варто додати, що дисконтний сервіс Picodi складав вищезгаданий рейтинг «Індекс iPhone 2021». В ньому дослідники показують, скільки днів потрібно працювати для того щоб купити iPhone. Цьогоріч у дослідженні говорили про  iPhone 13 Pro – новинку від Apple, яка в США коштує тисячу доларів.

Цьогоріч Picodi включила в рейтинг 47 країн. Найгірший результат в Туреччині. Там новий iPhone дорівнює 92,5 трудодня. Друге і третє місця з кінця займають Філіппіни і Бразилія – 90,2 і 79,2 дня відповідно. Росія – на восьмому місці з кінця. У цій країні пересічний житель зможе заробити на новий мобільний пристрій, працюючи 42,1 днів. Україну до списку не включили.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *