Американський актор, який випадково застрелив українку, передав свій телефон слідчим

Американський актор, який випадково застрелив українку, передав свій телефон слідчим

Американський актор Алек Болдуін, який випадково застрелив оператора Галину Гатчінс на зйомках фільму «Іржа», віддав свій телефон слідчим в рамках розслідування у цій справі. Про це йдеться у статті телеканалу NBC News.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

У статті йдеться про те, що актор передав свій телефон слідчим ще й п’ятницю вранці, але, за словами його цивільного адвоката Аарон Даєра, Болдуїн він не надаватиме жодних відповідей для слідства. “Зрозуміло, що йому сказали, що це була реквізитна зброя, і він виконував інструкції, коли сталася ця трагічна подія. Питання, на яке потрібно відповісти, полягає у тому, як справжні набої взагалі потрапили на знімальний майданчик”, – додав Даєр.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Варто нагадати, що під час зйомок художнього фільму «Іржа» (Rust) у штаті Нью-Мексико американський актор та продюсер Алек Болдуїн випадково застрелив операторку – 42-річну громадянку України Галину Гатчінс (Андросович). Крім того, поранення дістав 48-річний режисер Джоел Соуза. Болдуїн вистрілив з реквізитної зброї, що мала бути заряджена холостим набоєм. Слідство у справі триває та наразі жодних офіційних звинувачень Болдуїну висунуто не було.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *