Американські військові навчили штучний інтелект передбачати майбутнє

Американські військові навчили штучний інтелект передбачати майбутнє

This image has an empty alt attribute; its file name is 0

Американські військові тестують експериментальну мережу штучного інтелекту, завданням якої є визначення ймовірних майбутніх подій за кілька днів до того, як вони відбудуться. Про це пише Рубрика.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Ця серія тестів називається Global Information Dominance Experiments (GIDE), і вони об’єднують дані з величезної кількості джерел, включаючи супутникові знімки, розвідувальні звіти, датчики в полі, радари і багато іншого.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

 «GIDE втілює фундаментальні зміни в тому, як ми використовуємо інформацію і дані, щоб збільшити простір для ухвалення рішень лідерами від тактичного до стратегічного рівня — не тільки військовими лідерами, але й цивільними особами», — пояснив генерал ВПС США Глен Д. Ван Херк на брифінгу для преси.

Ідея полягає в тому, щоб передбачити дії інших країн завчасно, а це означає, що фактори стримування і запобіжні заходи можна вжити до початку бойових дій або до того, як бойові дії можуть посилитися.

Вчені кажуть, що штучний інтелект допоможе у використанні машинного навчання для виявлення і зіставлення всієї цієї інформації набагато швидше, ніж це можуть зробити люди.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *