Американці годують російських космонавтів

Американці годують російських космонавтів

У росіян на Міжнародній космічній станції закінчилися продукти, тому до 15 лютого їх годуватимуть зі своїх запасів американці. Про це пише Glavcom із посиланням на Центр управління польотами.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Через затримку старту російської космічної вантажівки «Прогрес» у двох росіян, які зараз перебувають на Міжнародній космічній станції, закінчилися продукти.Не померти з голоду їм поки вдається завдяки допомозі американських колег – ті передали зі своєї частини станції на російську 13 контейнерів з їжею. «Прогрес» за новим планом повинен прилетіти до 15 лютого.

Росіяни попросили NASA відвезти підготовлені продукти своїм вантажним космічним кораблем, але в Х’юстоні вирішили, що дешевше буде поділитися запасами, які вже є на станції. Харчуються американською їжею російські астронавти безкоштовно.

Варто додати, що зараз на МКС перебуває семеро людей – росіяни Сергій Рижиков і Сергій Кудь-Сверчков, чотири американці: Майкл Хопкінс, Віктор Гловер, Шеннон Уолкер, Кетлін Рубенс, а також японець Соїті Ногуті.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *