Арнольд Шварценеггер розповів росіянам правду про війну (Відео)

Арнольд Шварценеггер розповів росіянам правду про війну (Відео)

Американський актор Арнольд Шварценеггер записав відеозвернення до росіян та російських солдатів, які перебувають в Україні, а також звернувся до Путіна.

This image has an empty alt attribute; its file name is VSP-Transport-B_H-1024x141.jpg

Зірка «Термінатора» вирішив використати свою популярність у Росії, щоб закликати росіян зупинити війну. В своїх соціальних мережах він опублікував майже 10-хвилинне звернення, в якому спробував розповісти росіянам правду про всі злочини Росії в Україні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

Свою промову він супроводив відеокадрами трагедії, яка розгорнулася в Україні після нападу Росії: бомбардування мирних Маріуполя, Харкова, Чернігова, Києва, страшні кадри влучання ракет у пологовий будинок, школи та дитячі садки, фото мертвих російських солдатів.

This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif

Свою промову він почав із того, що розповів, що в юності у нього в дитинстві був кумир — росіянин Юрій Власов, чемпіон світу з важкої атлетики, захоплення яким він проніс через своє життя.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

Далі він розповів про свого батька, який воював у нацистській армії у Другій світовій війні та все життя прожив з болем від тих подій.

«Я розміщую це відео в різних каналах, щоб звернутися до моїх дорогих російських друзів і російських солдатів, які служать в Україні. Я звертаюся до вас сьогодні, тому що у світі відбуваються події, які від вас приховують, про які ви повинні знати», – сказав актор.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *