Британка пішки пройшла від Києва до Уельсу

Британка пішки пройшла від Києва до Уельсу

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

За три роки Урсула Мартін подолала більше ніж 8 тисяч кілометрів для того, шоб підвищити обізнаність про рак яєчників, який їй діагностували 10 років тому. Днями вона дісталась свого місця призначення – міста Ланідлос в Уельсі. Про це пише ВВС.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Жінка пригадує, що страшний діагноз їй поставили тоді, коли вона поверталась до Великої Британії після сплаву на байдарках по Дунаю у Німеччині та Румунії. «Я опинилася у Болгарії, збираючись повернутися до Великої Британії, і у мене діагностували рак яєчників. Я не була готова здійснити велику важку подорож, тому я прогулялася на 5600 кілометрів по Уельсу. Ця подорож була в значною мірою для підвищення обізнаності щодо симптомів раку яєчників», – пригадує вона. Згодом вона зізналась, що захотіла просто «закінчити те, що почала».

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Так, свою пішу подорож вона вирішила розпочати з України, яку вона описує яу «Європа плюс один», оскільки вона розташована на краю континенту. Через пандемію у мандрівниці виникали проблеми, оскільки у всіх країнах ввели режим самоізоляції. Перший великий локдаун Мартін пересиділа на півдні Франції.

Загалом у 2020 році жінці довелось пробути на карантині 6 місяців. Каже, що без цього завершила б свою подорож ще наприкінці 2020-го. Мартін зізналась, що «це була пригода для зростання сили і духу». Варто додати, що під час мандрівки зносила 8 пар взуття.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *