Будинок українського дизайнера переміг на IIDA 2020 Global Excellence Awards

Будинок українського дизайнера переміг на IIDA 2020 Global Excellence Awards

Будинок Шкруба від Сергія Махна переміг на всесвітньо відомому дизайн-конкурсі IIDA 2020 Global Excellence Awards. Завдяки унікальній стилістиці він був визнаний найкращим у категорії “Великі резиденції”, про це йдеться на сайті IIDA 2020 Global Excellence Awards.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif


У Будинку Шкруба сучасні рішення і тренди переплітаються з традиційними для України елементами інтер’єру і сам інтерʼєр студія називає “сучасним українським”. Наприклад, дах покритий очеретом, стіни всередині будинку – глиною в техніці, яку використовували ще в мазанках, а з посуду тут – колекційна та авторська кераміка від Махна. Варто додати, що за даними ЗМІ, таку назву будинок отримав від вигаданого слова, яким подружжя Махно називають одне одного.

Церемонія нагородження переможців відбулась онлайн. Проєкти оцінювалися на основі застосовуваних дизайнерських рішень,рівня використання матеріалів, а також досконалості, естетики, креативності і функціональності. Будинок Шкруба став єдиним переможцем від України. Варто також додати, що раніше Будинок Шкруба від студії Махна отримав “золото” на International Design Awards, A ‘Design Award & Competition, а також Гран-прі українського конкурсу “Інтер’єр року”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *