Білл Гейтс написав книгу про те, як запобігти пандемії

Білл Гейтс написав книгу про те, як запобігти пандемії

Бізнесмен і засновник Microsoft Білл Гейтс випустить книгу під назвою “Як запобігти наступній пандемії” (How to Prevent the Next Pandemic). Про це він розповів у своєму особистому блозі.

“Я вважаю, що пандемія COVID-19 може стати останньою”, – написав у дописі Гейтс.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

Бізнесмен упевнений, що пандемію як явище необхідно повністю ліквідувати, оскільки це є серйозною загрозою людству. За словами підприємця, з перших днів спалаху COVID-19 він почав спілкуватися з експертами з  боротьби з інфекцією та зробив ряд висновків, на основі яких можна зібрати алгоритм щодо запобігання пандемії у майбутньому.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

У книзі, як обіцяє Гейтс, викладено конкретні кроки щодо запобігання пандемії. Також у ній розповідається про уроки, які людство має отримати зі спалаху коронавірусу, про інновації, необхідні для порятунку життів, та інструменти для своєчасної зупинки поширення патогенів.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Водночас у книзі Гейтс перекаже свої бесіди з директором Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі та генеральним директором Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедросом Аданомом Гебреїсусом.

Реліз “Як запобігти наступній пандемії” заплановано на 3 травня. Книгу опублікує американське видавництво Knopf, але вона буде доступна читачам по всьому світу.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *