Вакцинованим американцям дозволили зняти маски

Вакцинованим американцям дозволили зняти маски

Мешканці США, які отримали обидві дози вакцини, зможуть збиратися в одному приміщенні без використання медичних масок. Про це інформує Reuters із посиланням на поради від CDC (Центр з контролю та профілактики захворювань у США).

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

У вищезгаданих рекомендаціях зазначається, що вакциновані громадяни також можуть зустрічатися у межах однієї родини з людьми, які не вважаються схильними до перебігу захворювання у тяжкій формі, наприклад, якщо вакциновані бабусі та дідусі відвідують здорових дітей і онуків. Поява цих рекомендацій обумовлена задоволенням суспільних вимог, оскільки все більше дорослих отримують вакцину та ставлять питання, чи передбачає це для них більше свободи відвідувати членів сім’ї, подорожувати або займатися іншими речами, які вони звикли робили до початку пандемії навесні минулого року, зазначає видання.

Щоправда CDCтакож закликає і надалі уникати непотрібних поїздок та носити маски у громадських місцях.«Ми, як і раніше, у розпалі серйозної пандемії, досі понад 90% нашого населення не повністю вакциновано. Таким чином, усі, незалежно від того, вакциновані вони чи ні, повинні й далі уникати зібрань середнього і великого розміру, а також другорядних поїздок», — зазначила очільниця Центру з контролю та профілактики захворювань Рошель Валенскі.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *