Власник Амазон пожертвував майже $800 мільйонів на боротьбу зі змінами клімату

Власник Амазон пожертвував майже $800 мільйонів на боротьбу зі змінами клімату

Власник компанії Amazon і найбагатша людина у світі Джефф Безос пожертвував 791 мільйон доларів США 16-м організаціям, що борються з наслідками зміни клімату у світу. Про це він написав у Інстаграм.

«Я радий оголосити перших одержувачів Фонду Землі Безоса – 16 організацій, які працюють над інноваційними, амбіційними та конкретними рішеннями», – написав Безос. Він додав, що серед цих 16 організації, членами яких, зокрема, є вчені і активісти, будуть розподілені 791 мільйона доларів США з всього 10 мільярдів, які були виділені під фонд.

Першими гранти отримують Всесвітній фонд дикої природи (WWF), ClimateWorks Foundation, Clean Energy Equity Fund, Інститут світових ресурсів і інші організації. «Ми всі можемо вже захистити майбутнє Землі, роблячи рішучі кроки зараз», – додав Безос.

За його словами, протягом останніх кількох місяців він навчався у групи неймовірно розумних людей, які доклали зусиль для боротьби зі зміною клімату  та його наслідками для громад у всьому світі.«Мене надихає те, що вони роблять, і я радий їм допомогти», – зазначив Безос.

Варто додати, що експерти ООН підрахували, що до 2030 року зміни клімату коштуватимуть світу близько 20 мільярдів доларів щорічно.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *