Відбулася прем’єра українського дитячого мультсеріалу «210 добрих справ» (Відео)

Відбулася прем’єра українського дитячого мультсеріалу «210 добрих справ» (Відео)

В Україні відбулася прем’єра українського дитячого анімаційного серіалу «210 добрих справ». Про це пише Нове українське кіно.

В основі сюжету – книга Володимира Нікітенка «210 добрих справ», що вперше вийшла друком 2014 році. Це історія про брата та сестру, що намагаються змінити минуле, аби врятувати своїх батьків від катастрофи. Для цього їм потрібно зарядити машину часу енергією добрих справ. Цю дивовижну машину винайшов батько дітей, вона працює лише від позитивної енергії добрих вчинків.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Дітям перешкоджає лихий Дезмонд, за сумісництвом – їхній дядько та опікун, що прагне заволодіти диво-машиною та використовувати її для власного збагачення. На шляху до повернення батьків діти потрапляють до різних пригод та вчаться краще розуміти і більше цінувати один одного.

Зазначається, що пісню в мультику виконає Фоззі з гурту ТНМК. Студія анімації Good Deeds Animation створила 12-серійний анімаційний серіал.

Режисер стрічки – Андрій Щербак, режисер анімації – Манук Депоян, продюсери – Володимир Нікітенко та Дмитро Судаков. Картину створено за підтримки Держкіно.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *