Відомий необанк Revolut запустив переказ грошей в Україну

Відомий необанк Revolut запустив переказ грошей в Україну

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Відомий британський фінтех-сервіс Revolut запустив послугу грошових переказів в Україну. Про це повідомляє видання ain.ua.

На карти українських банків можна висилати суми в доларах, швейцарських франках, фунтах та інших валютах. Гривня наразі не підтримується. Комісія за переказ становитиме від 3 до 5 євро. Гроші йтимуть на рахунок одержувача від 3 до 5 робочих днів.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Щоб провести такий переказ, згідно з інструкцією в листі, потрібно зайти в розділ платежів Payments, вибрати Send і потім створити новий платіж (New). Вибрати Add a bank recipient, потім вибрати Україну. Додати повне ім’я, номер рахунку та код BIC/SWIFT одержувача. Додати одержувача. Натиснути на одержувача і ввести суму грошей, потім натиснути Continue. Перевірити дані платежу і потім відправити платіж.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Також додається, що гроші можна висилати в Україну в понад 30 валютах різних країн світу.

Нагадаємо, що британську компанію Revolut запустили 2015 року росіянин Микола Сторонський та українець Влад Яценко. Сервіс дозволяє переказувати гроші за кордон і конвертувати валюти без комісій, брати кредити, відкривати рахунки компаній, торгувати криптовалютами, купувати страховку тощо. Revolut не має відділень, тому всі операції з картами проходять в однойменному застосунку на смартфоні. Після чергового раунду залучення інвестицій в лютому 2020 року Revolut оцінили в 5,5 млрд доларів.

This image has an empty alt attribute; its file name is GBExpressInc.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is 0

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *