Вілл Сміт випустить книжку своїх мемуарів

Вілл Сміт випустить книжку своїх мемуарів

Відомий голлівудський актор Вілл Сміт написав книгу мемуарів, яка побачить світ уже цього року. Про це йдеться на офіційній сторінці видавництва Penguin Books у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Прем’єру книжки «Вілл» («Will») запланували на 9 листопада. Зараз доступне її попереднє замовлення на спеціальному сайті або на сайті видавництва. Вілл Сміт написав автобіографію разом з автором бестселерів «Виточене мистецтво забивати на все» і «Усе замахало. Але надія є» Марком Менсоном. Угоду про права на публікацію автобіографії Вілл Сміт уклав з видавництвом у жовтні 2018 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Видавці готують крім паперової версії електронну та аудіокнижку. Також відомо у яких країнах вийдуть переклади книжки: Єгипет, Чехія, Нідерланди, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Італія, Південна Корея, Польща, Португалія, Бразилія, Румунія, Росія, Іспанія, Китай, Тайвань. В Україні переклад книжки вийде у видавництві BookChef.

Вілл Сміт − американський актор, кінопродюсер, співак у стилі хіп-хоп. Дворазовий номінант на премію «Оскар», п’ятиразовий – на премію «Золотий глобус». За підсумками 2019 року посів 8-ме місце рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів, його заробіток склав 44 мільйони доларів (69-е місце в загальному рейтингу знаменитостей).

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *