Вітання зі святом –  ПАСХИ ГОСПОДНЬОЇ – Народного артиста України Анатолія Матвійчука

Вітання зі святом – ПАСХИ ГОСПОДНЬОЇ – Народного артиста України Анатолія Матвійчука

Вітаю Вас дорогі українці Сакраменто і всієї Каліфорнії!

Ось і настало воно – найдивовижніше і найвеличніше Свято для кожної християнської душі – Святий Великдень! Кожен з нас відчуває і переживає це свято по своєму, але всі разом ми віримо в силу і мудрість нашого Творця. Він створив цей світ і дав нам свого сина, який прийшов, щоб навчити нас Любові. Бо коли в душі є Любов – то буде в ній і терпіння, і прощення, і мудрість.

Господь створив нас за своїм образом і подобою, але все ж зробив народи землі різними і неповторними. А нам, українцям, Він не пошкодував ні краси, ні талантів, ні працьовитості. Тож, куди б нас не привела наша доля, в яку б землю не впало наше родюче зерно – воно неодмінно проростало рясними врожайними сходами.

Українці кажуть так: нашого цвіту – по всьому світу!

Велике щастя випало мені, як артисту і поету, подорожувати по світу і милуватися нашим неповторним і яскравим цвітом. Минулого року я відкрив для себе сонячну Каліфорнію – щедрий і благодатний край, де проживають сотні тисяч моїх кровних братів і сестер, з якими мене єднає рідна мова, рідна пісня, любов до краси і нашого Бога Ісуса Христа, воскресіння Якого ми нині святкуємо.

Я відкрив для себе стільки чудових людей! Стільки прекрасних годин я провів у спілкуванні з ними – і отримав такий могутній заряд натхнення, який і донині переливається у нову поезію і нові пісенні твори, які ви також маєте можливість чути – завдяки регулярним програмам автора і ведучої Наталі Багмут «Час української пісні» на радіо «ETNO FM».

У ці дні Великоднього Свята хочу побажати усім нам великої сили духу і фізичної міцності, а ще гарного позитивного настрою і віри в те, що з Божою поміччю ми переможемо всі наші нинішні труднощі і негаразди – і це зробить нас мудрішими і сильнішими, добрішими і великодушнішими.

Бо ми, українці, того варті – в якому б куточку землі ми не жили. Тримаймося! Єднаймося! Радіймо життю! Гарних Великодніх свят, дорогі брати і сестри!

Happy Easter to You, with all best wishes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *