В Америці обговорюватимуть деталі відкриття American University Kyiv

В Америці обговорюватимуть деталі відкриття American University Kyiv

Сьогодні у Сакраменто відбудеться зустріч присвячена відкриттю American University Kyiv. Про це повідомляється на офіційній сторінці Ukrainian American House у Facebook.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

На зустрічі очікують на появу таких гостей, як Курта Волкера (спеціальний представник Державного департаменту США з питань України з 2017 по 2019 рік), Дмитра Кушнерука (Генеральний консул України в Сан-Франциско), Руслана Зінурова (СЕО Allrise Capital), Олексія Шершньова (віце-президент American University Kyiv) та інших.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Повідомляється також, що окрім презентації American University Kyiv на зустрічі говоритимуть про майбутнє української освіти та про те, як українська діаспора в Америці може допомогти Україні досягти успіху у цій сфері.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Нагадаємо, що American University Kyiv створюється у партнерстві з Arizona State University (ASU), який входить до десятки кращих і найбільших університетів США, де навчається 135 тисяч студентів. Крім того, відповідно до US News and World Report ASU визнано неодноразово найбільш інноваційним навчальним закладом США.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Студенти навчатимуться у Києві, а останній рік навчання матимуть можливість провести в Arizona State University — онлайн або офлайн. Такі випускники отримають подвійні дипломи — українського та американського зразка (диплом Arizona State University) з усіма відповідними сертифікаціями, визнаними у світі.

Більше інформації про American University Kyiv можна знайти ТУТ.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *