В США помер відомий телеведучий українського походження

В США помер відомий телеведучий українського походження

Легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг помер у суботу, 23 січня, в медичному центрі Cedar Sinai в Лос-Анджелесі в штаті Каліфорнія. Про це повідомила компанія Ora Media, співзасновником якої він був.

“З глибоким сумом Ora Media повідомляє про смерть нашого співзасновника, телеведучого і друга Ларрі Кінга, який цього ранку помер у віці 87 років”, – йдеться в повідомленні, опублікованому в соцмережі Twitter.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто зазначити, що ще на початку січня американський телеканал CNN з посиланням на джерела, близькі до родини телеведучого, повідомив про госпіталізацію Ларрі Кінга з коронавірусною хворобою COVID-19.

Нагадаємо, що Кінг народився в 1933 році. Його батьками були Дженні (Гітлиц), швачка, та Єдді Зейгер — власник бару і працівник оборонного заводу. Обидва — ортодоксальні євреї та емігранти: батько — з Коломиї, Австро-Угорщина (нині Україна), мати — із Вільнюсу, Литва. “Мої батьки вклали все життя для нас із братом, – згадував Кінг. – Мати захищала нас понад міри. Якщо б вона колись написала книгу, то обов’язково назвала б її «Одягайся тепліше». Батько з ранку до ночі працював у своєму барі, щоб втілити свою мрію – переїхати до Бенсонгерста. Але він так і не потрапив у Бенсонгерст. Замість цього був Перл-Гарбор”.

Свою кар’єру він розпочав з роботи на радіо, де згодом став радіоведучим. Однак зірковим часом Кінга стала робота на телеканалі CNN c 1985 по 2010 рік, де він став одним з найпопулярніших телеведучих. На CNN Ларрі Кінг упродовж тривалого часу вів телешоу Larry King Live. За час роботи в журналістиці Кінг узяв понад 50 000 інтерв’ю, в тому числі у президентів, глав держав та урядів, політиків, бізнесменів, релігійних діячів та інших знаменитостей.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *