В США суд засудив чоловіка до 212 років в’язниці

В США суд засудив чоловіка до 212 років в’язниці

Суд Каліфорнії засудив до 212 років в’язниці 45-річного Алі Елмезаєна, який у квітні 2015 року вбив двох своїх синів-аутистів і намагався вбити колишню дружину заради страхової виплати. Про це повідомляє The Sun.

Трагедія трапилася в порту Лос-Анджелеса, тоді чоловік з’їхав на машині з причалу, в результаті чого двоє його синів-аутистів у віці восьми і 13 років загинули. В автомобілі також перебувала його колишня дружина Рехаб Діаб. Сам він дістався до берега вплав. Жінка, яка не вміла плавати, дивом вижила, зумівши вибратись через вікно. Рибак, який знаходився поблизу, кинув їй рятувальний круг і допоміг дістатися до берега. Обидва хлопчики, що були пристебнуті до автомобільних крісел, потонули. Згодом чоловік намагався інсценувати подію, як нещасний випадок.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

За кілька років до цього Алі оформив страховку на себе і членів своєї сім’ї на суму в три мільйони доларів. Таким чином, відразу після трагедії чоловік отримав понад 260 тисяч доларів компенсації. За даними Міністерства юстиції, Ельмезайен неодноразово дзвонив в страхові компанії, щоб переконатися, що термін дії страхових полісів не закінчився і що ніхто не буде розслідувати претензії, якщо щось трапиться з його дружиною і синами.

Так, Алі також був визнаний винним за чотирма пунктами звинувачення в шахрайстві з використанням пошти, чотирма пунктами звинувачення в шахрайстві з використанням електронних засобів зв’язку, одним пунктом звинувачення в крадіжці особистих даних при обтяжуючих обставинах і п’яти пунктам звинувачення у відмиванні грошей. В цілому за свої злочини, в числі яких вбивство дітей, замах на життя дружини, шахрайство, крадіжка особистих даних при обтяжуючих обставинах і відмивання грошей, Алі Ельмезайен отримав 212 років тюремного ув’язнення.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *