В Україні втричі підняли вартість зберігання номерних знаків

В Україні втричі підняли вартість зберігання номерних знаків

Сервісні центри МВС підняли вартість зберігання номерних знаків. У найближчому майбутньому також має подорожчати і реєстрація автомобілів. Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Так, відтепер послуга коштуватиме дев’ять гривень на добу. Але це ціна без врахування податку на додану вартість, який складає 20%. Тож реальна вартість зросла до 10,8 грн. Варто також додати, що раніше зберігання номерів коштувало 3,6 грн. Тобто послуга подорожчала втричі.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Найближчим часом також може подорожчати і реєстрація автомобілів. Зараз послуга коштує близько 150 грн. Але в МВС наполягають, що це не ринкова ціна, адже, за підрахунками відомства, собівартість цієї послуги – 200 грн.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вже запропонував Кабінету міністрів підтримати документ, який встановлює більшу вартість послуг, які надають Сервісні центри МВС. «Отже, для держави зазначена послуга є збитковою, а державний бюджет потерпає від збитків у розмірі 81 476 400 грн.», – наводиться приклад у пояснювальній записці. Скільки має коштувати послуга з реєстрації транспортних засобів, в документі не повідомляється.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *