В Україні відбувся наймасовіший урок в прямому ефірі

В Україні відбувся наймасовіший урок в прямому ефірі

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Днями в Україні відбувся Всеукраїнський урок з профорієнтації під назвою “Обери професію своєї мрії”, який подивились в прямому ефірі учні та викладачі понад 15000 шкіл з усіх регіонів України. Про це йдеться на сайті Суспільний кореспондент.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Його організаторами виступили: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти та компанія «HRYOU» за сприяння Радниці – уповноваженої Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ї Герасимчук.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Ведуча заходу, журналістка та психологиня Олена Адамова запрошувала на сцену зіркових гостей, які ділились історіями свого успіху, якого вони досягли, працюючи в Україні. Так, своїми секретами успіху поділився один із найкращих кухарів світу – українець Євген Клопотенко, олімпійський чемпіон Токіо-2021 Жан Беленюк,чемпіонка світу з пара-карате Уляна Пчолкіна та інші.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250.gif

Ведуча також додала, що наступним етапом стане залучення студентів вищих навчальний закладів. Фінальний же етап передбачає участь дорослих громадян України, які бажають з’ясувати, у якій сфері вони можуть стати найуспішнішими, адже в сучасному світі доросла людина змінює професію декілька разів упродовж життя. Таким чином, за цей і наступні роки ми плануємо охопити понад 10 млн. осіб. Сподіваємось, що проєкт стане справжнім соціальним ліфтом для українців».

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Варто також зазначити, що всеукраїнський урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії» потрапив до Національної Книги Рекордів та отримав відповідний сертифікат.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *