В Україні відкрився American University Kyiv з американськими стандартами освіти

В Україні відкрився American University Kyiv з американськими стандартами освіти

У Києві відбулось відкриття Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК). Це перший приватний університет в Україні з американськими стандартами освіти, який розпочинає набір студентів уже цього місяця. Про це йдеться на сайті Університету.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Заклад працюватиме під егідою Arizona State University (ASU) — одного з найбільших університетів США, де навчаються понад 135 000 студентів. Цей освітній заклад US News & World Report неодноразово визнавався найінноваційнішим університетом Америки. Стратегічне партнерство з ASU відкриє для українських студентів доступ до понад 5 000 курсів та 600 програм. А також можливість отримання подвійного диплому: українського та американського зразків.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

“Із цього року в Амерікан Юніверсіті Київ будуть доступні магістерські (березень 2022) та бакалаврські (вересень 2022) програми з ІТ та управління бізнесом. У майбутньому абітурієнти зможуть обрати навчальні програми з інженерії, медицини, архітектури, дизайну та права. Навчання на бакалавраті та магістратурі вестиметься англійською мовою”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Ректором АЮК став доктор філософії з економічних наук Роман Шеремета.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Додається також, що Університет активно працюватиме з українськими та міжнародними компаніями для можливостей стажування та працевлаштування своїх студентів і випускників. До викладання залучать англомовних професорів із різних країн та топових науковців з України. Всі вони мають багатий досвід викладання у різних університетах США та Європи.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *