В Україні запустили онлайн-платформу, де безкоштовно навчають підприємництву

В Україні запустили онлайн-платформу, де безкоштовно навчають підприємництву

Програма розвитку ООН в Україні створила освітній ресурс для тих, хто цікавиться підприємницькою діяльністю або вже має власну справу «Почати.Бізнес».  Про це пише Український дощ.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Головний ресурс платформи – досвід тих, хто створив бізнес з нуля. Інформацію подають у форматі відеокурсів і текстово-візуальної бази знань (статті, інтерв’ю, інфографіка тощо). Лекторами програми стали експерт Офісу розвитку малого та середнього підприємництва, засновники стартапу Petcube,власники Нової Пошти,власники Rocket, авторка бренду конопляного текстилю DevoHome та інші

Спікери розказують свої історії та радять, з чого починати, де шукати фінансування та однодумців, як побудувати стратегію, реалізовувати PR і маркетинг. Кожен курс розбитий на модулі, після яких слідують тести. Вони допоможуть закріпити пройдений матеріал і перевірити, чи зможуть студенти використати матеріал у реальному житті. Платформа також інформує майбутніх підприємців, як мінімізувати можливі ризики під час відкриття та ведення бізнесу. Крім навчального контенту на ресурсі можна переглянути мотиваційне відео – ролики проєкту “Великі історії малого бізнесу”. 

Усі матеріали платформі доступні безкоштовно, після короткої реєстрації. Більше інформації ви зможете знайти ТУТ.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *