В Україні запустили платформу про здорове харчування у школах “Знаїмо”

В Україні запустили платформу про здорове харчування у школах “Знаїмо”

Перша леді України Олена Зеленська презентувала платформу про здорове харчування у школах “Знаїмо”. Вона є частиною реформи системи шкільного харчування в Україні. Про це пише пише телеканал 24.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Портал “Знаїмо” – це результат реалізації підписаного у травні 2021 року меморандуму про початок інформаційної кампанії щодо здорового харчування в Україні. Як заявила перша леді, мета кампанії – більше ніж змінити шкільне меню на корисне й здорове. Головна мета – змінити харчові звички українських сімей.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif


“Дослідження показують, що в Україні майже половина батьків (47%) не знає, що харчування – це реальний мотиватор до доброго навчання. А зараз наші діти в більшості не завжди задоволені тим, що вони їдять у школі”,
– каже Зеленська.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Варто додати, що на новій платформі зібрано повну інформацію для директорів про перебіг реформи й нормативи шкільного харчування, а також створені розділи для вчителів та батьків, де можна дізнатись про те, як формувати культуру харчування у дитини в сім’ї та у школі. Також, є окремий розділ школярів, в якому з використанням ігор і тестів викладено основи здорового харчування.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *