В Україні написали найбільшу картину косметикою

В Україні написали найбільшу картину косметикою

В Україні встановили рекорд в категорії “Мистецтво”, написавши найбільшу картину, написану на полотні професійною косметикою для макіяжу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

“2 березня 2021 року до Національного Реєстру Рекордів буде внесена найбільша картина, написана на полотні професійною косметикою для макіяжу. Полотно – це класична основа для живопису олійними фарбами. Уперше рекордом буде оголошена робота, написана на полотні косметикою”, – повідомила Вєтрова.

Цікаво, що для рекордної картини знадобилося три палети пудрових тіней (загальним об’ємом 105 гр), палета кремових кольорових текстур (70 грам). Було використано 45 кольорів та відтінків тіней для повік та пудри для обличчя, вся робота виконувалася професійними кісточками для макіяжу.

Творцем картини є чемпіонка Європи з портретного малюнку, скульптор, візажист Анастасія Дідорук – триразова чемпіонка світу з макіяжу і моделювання брів, чемпіонка Європи з макіяжу, абсолютна чемпіонка відкритого чемпіонату України з Face Chart, чемпіонка міжнародного чемпіонату України з моделювання брів, міжнародна тренерка і суддя міжнародних чемпіонатів з макіяжу.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *