В Україні презентують арт-проект в честь Ілона Маска

В Україні презентують арт-проект в честь Ілона Маска

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У Кмитівському музеї образотворчого мистецтва на Житомирщині презентують арт-проєкт «Ласкаво просимо, Ілон Маск!», де будуть поєднані живопис, інсталяції та аудіоскульптура. Про це йдеться на сторінці музею у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

 «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука представляє проєкт художника Олега Харча під назвою «Ласкаво просимо,Ілон Маск!» Це проєкт-запрошення, проєкт спогадів епохи космічних змагань між країнами, що боролися за світову першість.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Відомий підприємець Ілон Маск, який розвиває нові технології та рухає увесь світ у майбутнє, нагадує нам, що будь-які неосяжні мрії можуть здійснитися. Ми хотіли б особисто подякувати Ілону за можливість бачити, як втілюються у життя його мрії і це надихає нас на прагнення творити», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт поєднає в собі живопис, інсталяцію та аудіоскульптуру.

За словами автора проекту, ідея допоможе згадати підкорювачів безкрайніх просторів всесвіту, серед яких Алан Б. Шепард-молодший, Нейл Амстронг, Джон Глен-молодший, доктор Саллі Райд, доктор Гіон С. Блуфорд-молодший, Юрій Гагарін, Валентина Терешкова, Герман Тітов, Олексій Леонов, Леонід Каденюк. Варто додати, що виставка безкоштовна.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *