В Україні розпочинається вакцинація робочих колективів

В Україні розпочинається вакцинація робочих колективів

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Міністерство охорони здоров’я розпочинає  робочих колективів. Для цього потрібно, щоб було щонайменше 50 охочих вакцинуватися. Про це йдеться на сайті МОЗ.

 «Організовані колективи вакцинують у кожному регіоні України в тій послідовності, в якій вони записувалися через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Цей процес відбуватиметься поступово та залежатиме від кількості мобільних бригад з імунізації. Водночас навчання медичного персоналу для вакцинації продовжується, а кількість бригад постійно зростає», — йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Щеплення проводитимуть мобільні бригади вакциною від Pfizer. Колективи, які запишуться на вакцинацію, будуть самі відповідальні за її проведення. Вони мають призначити людину, яка займатиметься підготовкою та організацією процесу, а також сформує і подасть списки охочих вакцинуватися.

Напередодні вакцинації колективи мають підготувати спеціальне приміщення для проведення щеплення, ще одне — для медичного спостереження за людьми після вакцинації, а також необхідну кількість медичних масок.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *