В Україні створять сайт християнських аудіокниг

В Україні створять сайт християнських аудіокниг

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

В Україні реалізують некомерційний проект «Портал християнської книги» – сайт християнських аудіокниг для безкоштовного користування. Проект призначений для євангелізації, місіонерства та формування Біблійного світогляду. Про це пише Релагайно-інформаційна служба України із посиланням на слова координатора Благодійного фонду «Руки милості» Сергія Чабана.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

За його словами, сфера християнської аудіокниги українською та російською мовами недостатньо розвинута й, на жаль, не може рівнятися за масштабами й доступністю, зручністю використання зі світськими проектами.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

«Так, фактично немає єдиного сайту з християнськими книгами для безкоштовного користування україно- і російськомовного читача, де було б зібрано і легально опубліковано переважну більшість християнських книг різної тематики у доступних текстових і аудіоформатах для завантаження, читання і прослуховування онлайн», – зазначає Сергій Чабан.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

За словами Сергія, зараз спеціально створюється медіапортал християнських книг, в т. ч. аудіокниг для безкоштовного користування зі зручним ергономічним інтерфейсом, зручним пошуком, розділами жанрів (апологетика, місіонерство, історія Християнської Церкви, свідоцтва змінених Богом життів, художня література тощо), авторів, рейтингом книг та ін. (з портом АРІ, з перспективою подальшого створення і запуску відповідного додатку Google play). Ведуться перемовини з авторами про дозвіл на офіційну некомерційну публікацію. Наразі є понад 100 аудіокниг для офіційного легального розміщення на порталі.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

«Цей проккт виключно некомерційний. Він призначений для позитивного, євангелізаційного, освячуючого впливу на суспільство, формування в особистості Біблійного світогляду і по своїй суті є певною мірою місіонерським», – наголошує Сергій Чабан. Він додав, що одночасно започатковано і реалізується проект створення християнських аудіокниг (начитування дикторами й поширення, публікація).

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *