В Італії відкрито центр психологічної допомоги для українців

В Італії відкрито центр психологічної допомоги для українців

В Римі почав діяти перший Центр “Пророк Самуїл”, в рамках якого діятиме центр психологічної допомоги українцям. Про це йдеться на сайті Синоду Єпископів Української Греко-Католицької церкви.

Центр створений, аби «поліпшити добробут української спільноти в Італії, зменшити будь-яку форму психологічного дискомфорту, пов’язаного із різницею в культурних та ментальних особливостях поколінь і країн.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

“Українці в Італії переживають нелегкий період пандемії коронавірусу та ще й у рамках трудової міграції, тому вони зустрічаються із багатьма викликами. Тому, потрібен спеціаліст, який би зміг надати їм фахову консультацію”, – пояснив о. Марко Семеген, ректор собору Святої Софії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Центр психологічної допомоги Апостольського екзархату для українців-католиків візантійського обряду в Італії, створено з ініціативи релігійного товариства «Свята Софія» у співпраці із екзархальним БФ «Карітас». Послуги психолога надаватиме Катерина Чесневська, клінічна психологиня.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Послуги надаються в приміщенні релігійного товариства «Свята Софія» за адресою via di Boccea, 478 (Рим) в суботу та неділю в другій половині дня за попереднім записом за номером WhatsApp +39 389 905 90 45.

Додається, що у Центрі організовуватимуть, як групові, так й індивідуальні зустрічі. Також можливе проведення онлайн-консультації.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *