Головний епідеміолог США попросила американців “ще трохи протриматись”

Головний епідеміолог США попросила американців “ще трохи протриматись”

Директорка Центрів США з контролю над хворобами (CDC) Рошель Валенські кілька днів тому звернулась до американців, коментуючи останнє зростання кількості випадків заражень на COVID-19. Про це пише Голос Америки.

«Я звертаюсь до вас не обов‘язково як директор CDC і не лише як директор CDС, але як дружна, мати, донька, з проханням ще трохи протриматись», – сказала Валенські під час брифінгу для преси.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Видання наголошує, що щоденна кількість заражень у США зросла до 60 000 – 70 000 випадків в середньому за минулий тиждень, після тривалого часу, коли кількість заражень була стабільною на рівні приблизно 50 000 випадків. Також варто зазначити, що кількість смертей від COVID-19 за минулий тиждень зросла на 3%. Валенські пояснила це тим, що американці стали більше подорожувати, а також на поширення нових, більш заразних, штамів коронавірусу.

Вона також закликала американців продовжувати дотримуватись протиепідемічних обмежень, особливо з огляду на сподівання, що швидке розповсюдження вакцинації у США може зупинити поширення хвороби.«Ми маємо багато очікувань, сподівань та потенціалу та причин сподіватися, але ось тепер мені страшно», – додала вона.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *