Дев’ять українців потрапили до європейського рейтингу Forbes Under 30 – 2021

Дев’ять українців потрапили до європейського рейтингу Forbes Under 30 – 2021

Американське видання Forbes включило 9 українців у список 30 найбільш успішних підприємців Європи у віці до 30 років. Список було оприлюднено на сайті видання.

У Forbes відзначають, що середній вік усіх учасників списку – 27 років. 67% учасників є засновниками або співзасновниками бізнесу. Загалом вони змогли залучити більше 1 млрд доларів інвестицій. Цікаво, що більшість представників України знаходиться у розділі “Технології”. Так,видання зазначило Лізу Дзюбу (29 років) і Ахмеда Сулеймана (29 років) авторів сервісу Flawless App, використовуваного при створенні мобільних додатків.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У список потрапили Ярослав Бойко (28 років), Денис Дмитренко (29 років) і Роман Могильний (29 років) співзасновники додатку Reface, яке замінює особу на фото або відео зі збереженням міміки за допомогою штучного інтелекту.Також в список включено Інну Заіменко (29 років) – засновницю A-Labisider, додатку з прямими посиланнями на лабораторії і алгоритмічним пошуком їх в літературі.

До категорії “Мистецтво” увійшла Ольга Кравченко з Києва, яка разом із Кейтлін Фріц заснувала стартап Musemio, котрий використовує віртуальну реальність для освіти дітей у сфері культури.У категорію “Соціальний вплив” потрапив Федір Сердюк (25 років) – співзасновник проекту Fast, який навчає людей навичкам надання першої допомоги.У категорії “Фінанси” відзначений Сергій Герасимович, засновник EZ Blockchain, що займається розробкою інфраструктури для блокчейна.

На ФОТО: Ліза Дзюба та Ахмед Сулейман- автори сервісу Flawless App.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *