Дизайн українського салону краси визнано найкращим у світі

Дизайн українського салону краси визнано найкращим у світі

Дизайн інтер’єру українського салону краси переміг на міжнародному конкурсі в Нью-Йорку. Про це пише ТСН.

Український салон краси визнали найкращим серед 4 тисяч учасників. Особливість закладу в тому, що манікюр там роблять за барною стійкою і наливають коктейлі. А ще те, що дизайнери намагалися зробити його максимально не схожим на салони краси, щоб і чоловіки там почувалися комфортно. 

Власницею салону-переможця є канадійка за походженням Ельвіра. Вона вийшла заміж за українця і вирішила зробити тут незвичайний бізнес.

Салон можна трансформувати з салону краси у бар, просто прибравши косметичну продукцію з полиць, замінивши на алкогольні напої. Головна ідея в тому, щоб салон не виглядав суто жіночим і не відштовхував чоловіків,яким часто некомфортно сидіти серед рожевих шпалер. “Вірите, чи ні, але ми стали місцем, куди почали ходити родинами”, — говорить власниця салону.

Дизайн інтер’єру розробили невеличкою командою — всього три людини. В основі усього величезна бетонна арка, її відливали впродовж 4-х місяців. Частина стін із нержавійки з титановим напиленням. Бюджет проєкту не розголошують, але говорять, що його реалізація обійшлася дорого. Франшизою такого салону вже зацікавилися інвестори з Дубая.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *