Документальний фільм української режисерки покажуть на Netflix

Документальний фільм української режисерки покажуть на Netflix

Фільм “Домашні ігри” української режисерки Аліси Коваленко додали до каталогу стрімінгової платформи Netflix. Про це сама режисерка повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“Ми зараз на Netflix. Щасливі новини на Різдво та Новий рік. Це сталося вперше для українського творчого документального фільму”, — написала режисерка.

Фільм буде доступний із 23 грудня на всій території Європи. Це перша авторська неігрова стрічка від України, яку покажуть на стримінгу.

Фільм “Домашні ігри” – спільного виробництва України, Польщі та Франції. Він розповідає про 20-річну футболістку Аліну Шилову.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

“Домашні ігри” простежує життя Аліни Шилової, яка втрачає матір і тепер змушена наглядати за молодшими братом і сестрою. Її домашнє життя сповнене світлої печалі, але вона жодного разу не показує слабину перед дітьми. Те ж саме відбувається і на футбольному полі, де Аліна тримається професійних стандартів. Гра на двох полях змушує захоплюватися сміливістю Шилової щоразу, коли вона потрапляє у кадр.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Варто додати, що стрічка “Домашні ігри” отримала низку номінацій на кінофестивалях у різних країнах світу. Її також визнали найкращим європейським документальним фільмом на Одеському міжнародному кінофестивалі 2018 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *