Дональд Трамп посів 41 місце у рейтингу президентів США

Дональд Трамп посів 41 місце у рейтингу президентів США

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Американський канал C-SPAN опублікував рейтинг президентів США, в якому 45-й президент Дональд Трамп посів 41 місце. Нижче Трампа в рейтингу виявилися лише 14-й президент Франклін Пірс, 17-й президент Ендрю Джонсон і 15-й президент Джеймс Б’юкенен.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Канал створює рейтинги президентів з 2000 року. Кожен раз, включаючи 2021 рік, перше місце посідає президент Абрахам Лінкольн. Також в трійці лідерів у 2021 році – Джордж Вашингтон і Франклін Рузвельт. Попередник Трампа і 44-й президент Барак Обама – в десятці лідерів рейтингу.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що 142 фахівців рейтингу оцінювали кожного президента по 10 якостях, включаючи талант переконання, лідерство в кризових ситуаціях, економічне управління, авторитет, міжнародні відносини, адміністративні навички, відносини з Конгресом, визначення порядку, прагнення до рівної справедливості для всіх і роботу в контексті часу. По кожній з категорій лідеру США нараховувалося певну кількість балів.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Так, Дональд Трамп отримав 312 балів. Лінкольну дали 897, Вашингтону – 851, Рузвельту – 841. Обама отримав 664. Цікаво, що найвищий бал Трамп отримав за здатність переконувати (43,9). Також дослідники оцінили його рішучість в економіці (42,7) і організації порядку (39,6). Менше балів він набрав за авторитетність – 18,7.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *