Збірна України покинула Євро-2020

Збірна України покинула Євро-2020

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Збірна України покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу головному фавориту турніру – збірній Англії. Про це пише Уніан.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Матч розпочався для української збірної найгіршим чином – вже на 4-й хвилині Рахім Стерлінг віддав проникаючий пас на Гаррі Кейна, і форвард проткнув м’яч повз Георгія Бущана. У середині тайму травму отримав Сергій Кривцов, і Шевченко випустив замість нього Віктора Циганкова, підсиливши атаку і перебудувавши гру команди.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Загалом гра в першому таймі була досить рівною. В України найкращий момент був у Романа Яремчука, який протягнув м’яч у штрафну, але не пробив Джордана Пікфорда. Водночас Бущан зреагував на небезпечний удар Деклана Райса.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Що ж до другого тайму, то він також почався для України з пропущеного голу – Гаррі Магуайр забив головою після подачі кутового. А незабаром “жовто-сині” пропустили ще раз – Люк Шоу оформив другий асист, а Гаррі Кейн зробив дубль ударом головою. Згодом Англія забила ще і знову з другого поверху. Цього разу забив Джордан Хендерсон, причому свій дебютний гол за збірну. Отож, підсумок матчу Україна-Англія – 0:4.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський перед матчем зателефонував по відеозв’язку до табору збірної України.Відео з дзвінком президента опублікував YouTube-канал vZbirna. “Ви вже герої. Це залишиться в історії”, – сказав президент.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *