Зменшено ліміт людей, які за рік можуть іммігрувати в Україну

Зменшено ліміт людей, які за рік можуть іммігрувати в Україну

У 2022 році дозвіл на імміграцію в Україну можуть отримати 8,488 людей. Про це пише ZN.ua із посиланням на квоти, які днями було завтерджено Кабінетом міністерів України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Так, найбільшу кількість іммігрантів має право прийняти Київ (максимум – 1978 людей), Харківська (1125) та Одеська області (1003). Найменшу – Тернопільська область (70).

Видання додає, які саме інозменці можуть іммігрувати в Україну. Тож, серед них діячі науки та культури, імміграція яких відповідає інтересам України – 730 осіб; висококваліфіковані спеціалісти і робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України – 4101;

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

повнорідні родичі громадян України (брати / сестри, діди / бабусі, онуки) – 805; батьки, чоловік / дружина іммігранта та його неповнолітні діти – 2345; особи, які раніше були громадянами України – 406; особи, які прослужили в Збройних силах України три і більше років – 99; особи, які здійснили іноземну інвестицію на суму не менше 100 тисяч доларів США – без обмеження; особи, які безперервно жили в Україні протягом трьох років після надання їм статусу жертви торгівлі людьми – 2.

Варто додати, що у 2021 році дозвіл могли отримати 9,181 людина.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *