Кожні три хвилини в Україні трапляється нове ДТП

Кожні три хвилини в Україні трапляється нове ДТП

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

В Україні у середньому кожні три години в ДТП гине одна людина, а травми отримують кожні 15 хвилин. Загалом аварії в країні стаються кожні три хвилини. Про це йдеться у публікації видання Час-Дій.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Так, за минулий рік на дорогах в країні постраждало майже 32 тисячі людей. 3,5 тисячі громадян внаслідок ДТП померло. Про це повідомила заступниця міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук. За її словами, в Україні головними причинами аварій є перевищення швидкості, вживання водіями алкоголю та нехтування ними засобів безпеки, таких як ремені.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Ковальчук зазначила, що для зменшення кількості ДТП в країні впровадили автоматичну систему фіксації порушень правил дорожнього руху. Це дозволило за рік на 17% зменшити кількість аварій зі смертельними наслідками. На 14% зменшилася кількість аварій із травмованими людьми. У порівнянні з минулим роком загинуло на 133 особи менше, і травмувалося на 1010 людей менше.

 “Ми очікуємо, що зі збільшенням кількості камер фіксації відповідно і смертність на дорогах так само зменшиться більш ніж удвічі“, – сказала заступниця міністра.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *