Кількість американців, які відвідують  Україну зростає

Кількість американців, які відвідують Україну зростає

У Державній прикордонній службі України назвали топ 10 країн прямування наших співвітчизників та десятку іноземних держав, громадяни яких найчастіше приїздили в Україну у першому півріччі 2021 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Наразі лідером серед українців залишається Польща. Так, за перше півріччя до сусідньої держави їздили понад 1,9 млн громадян.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Другу позицію зі зростанням більш ніж у шість разів (у порівнянні з I півріччям 2020-го) посіла Туреччина – 774,5 тис. українців побували у цій країні. Третє місце із подвійним приростом та загальною кількістю у понад 705 тис. поїздок громадян України посів Єгипет.

Окрім цього, зазначається, що 671 429 українців відвідали Угорщину, 371 972 Росію, 293 880 Румунію, 114 511 Білорусь, 112 367 Словаччину, 106 905 Молдову, 84 778 Об’єднані Арабські Емірати.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Стосовно іноземних громадян, які відвідували Україну за перші шість місяців поточного року найбільший приріст продемонструвала Турецька Республіка (+29% до показника аналогічного періоду минулого року).

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

На 6 % зросла кількість громадян Німеччини. Незначним в абсолютній кількості, однак дуже показовим у порівнянні, є зростання у півтора раза кількості громадян США, які прибували в Україну у першому півріччі 2021 року. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *