«Людьми року» від журналу Time стали Джо Байден та Камала Гарріс

«Людьми року» від журналу Time стали Джо Байден та Камала Гарріс

Американський журнал Time назвав персонами року новообраного президента США Джо Байдена та його віцепрезидента Камалу Гарріс. Про це йдеться на офіційній сторінці видання у Twitter.

На думку авторів журналу, що Байден «може стати першим після Лінкольна, хто успадкував федерацію, коли під питанням стоїть її життєздатність». Віцепрезидента Камалу Гарріс журнал назвав символом «зміни поколінь, свіжого погляду і втілення різноманітності Америки»Гарріс може стати першою жінкою-афроамериканкою, яка посяде пост віцепрезидента країни.

Варто додати, що черговий номер американського журналу Time вийде з обкладинкою, на якій цифри 2020 перекреслені червоними лініями та супроводжуються написом «Найгірший рік в історії».

В свою чергу дописувачка та кінокритикиня Стефані Захарек у своїй колонці для Time зазначає, що, безумовно, взагалі в історії були гірші роки. Зокрема, Перша світова війна чи пандемія 1918 року, Велика депресія та Друга світова війна. Але в сучасній історії можна вважати найгіршим саме 2020-й, коли пандемія коронавірусу забрала життя понад 1,5 млн людей в усьому світі.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *