Маленьких українців з усього світу запрошують на онлайн захід за участі Святого Миколая

Маленьких українців з усього світу запрошують на онлайн захід за участі Святого Миколая

Товариство зв’язків з українцями за межами України (Товариство “Україна-Світ”) скликає друзів на традиційну культурно-мистецьку акцію для дітей українського зарубіжжя “До вас їде український Миколай“! Про це повідомила у себе на сторінці Фейсбук відома діячка української діаспори Ніна Хаген з Осло, Норвегія.

“Запрошує Товариство “Україна-Світ” маленьких українців світу 19 грудня 2020 (субота) на спільний святковий онлайн захід за участі Святого Миколая: пряме включення – вітання – різдвяне диво. Зареєстровані учасники надсилають на електронну пошту [email protected] лист до Святого Миколая, посилання на YouTube, де є коротке відеопривітання від школи (до 1 хв), а також Кілька світлин минулих років з святкування у вашій школі. Свято вже у дорозі – Не зволікай!” – написала Ніна.

Культурно-мистецька акція відбудеться дистанційно в прямому ефірі на сторінці Фесбук “До Вас їде український Миколай” 19 грудня 2020 року о 14.00- за київським часом. Зареєструватись можна тут.

До прямого ефіру підключаться освітні заклади та мистецькі колективи українського зарубіжжя, керівники українських громад. Свою присутність уже підтвердили такі зіркові гості, як Світлана Мирвода, Леся Горова, Інесса Братущик, Олена Кулик разом з київським академічним ансамблем української музики “Дніпро”, заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський, заслужена артистка України Тетяна Кисляк .Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра Фольклорний гурт «Роксоланія» ІФ КНУ імені Тараса Шевченка.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *