Минулого мясяця касові збори у кінотеатрах США стали рекордними

Минулого мясяця касові збори у кінотеатрах США стали рекордними

Американці в жовтні витратили на квитки в кіно близько $631,9 млн на тлі виходу картин “Не час помирати”, “Веном-2”, “Хелловін вбиває”, “Дюна”. Про це пише Інтерфакс із посиланням на CNBC.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Вихід багатьох картин, що відбувся в жовтні, спочатку був запланований раніше, але терміни були порушені у зв’язку з пандемією коронавірусу. В результаті сукупні касові збори в жовтні перевершили показник за липень, який був рекордним з початку року і становив $583,6 млн, згідно з даними Comscore.

Станом на минулу неділю касові збори в США за 10 місяців поточного року склали $3,1 млрд, що на 45% вище за показник 2020 року, але на 66% нижче, ніж у 2019 році.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Хоча літні місяці традиційно вважаються найактивнішими за обсягом продажу квитків, останніми роками показники за жовтень кілька разів виявлялися нетипово високими за рахунок виходу таких картин, як “Веном” у 2018 році та “Джокер” у 2019 році. Так, касові збори в США у жовтні 2018 року становили $832,1 млн, а у жовтні 2019 року – $789,5 млн.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Варто додати, що американська Cinemark Holdings, що володіє мережею кінотеатрів у 16 країнах американського континенту, повідомила, що жовтень 2021 року став для компанії найкращим місяцем за обсягом касових зборів від початку пандемії коронавірусу.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Аналітики в галузі також чекають на високі показники зборів у листопаді та грудні на тлі запланованого виходу низки фільмів, прем’єра яких також була відкладена. Серед них – “Вічні”, “Мисливці за привидами: Спадкоємці”, “Людина-павук: Немає шляху додому” та “Матриця: Воскресіння”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *