На бої у США українець переміг та здобув титул у Bellator

На бої у США українець переміг та здобув титул у Bellator

 

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Український боєць Ярослав Амосов змішаного стилю у чемпіонському бою здолав уже ексчемпіона, бразильця Дугласа Ліму, та став першим в історії України володарем світового поясу. Про це пише Суспільне.

Бій Амосов – Ліма пройшов повністю під контролем українського борця. Ярослав, який раніше займався самбо та чотири рази ставав чемпіоном світу, кожного раунду переводив справу в партер та боровся з суперником. Українець не йшов у розміни, не намагався перебити Ліму, натомість переводив його у боротьбу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

За п’ять раундів бою Амосов зробив 11 спроб перевести бій в партер, п’ять з них – успішні. Натомість у Ліми жодної такої спроби. Зважаючи на перевагу українця в боротьбі, він контролював ситуацію в партері та наносив удар за ударом по супернику. Єдиний небезпечний момент для Амосова настав у п’ятому раунді: Ліма спробував зробити больовий, який міг перевернути хід бою, але не зміг зафіксувати його.Зрештою, бій пройшов повну дистанцію – п’ять раундів по п’ять хвилин – і Амосов одразу після вирішального гонгу не приховував емоції.

“Як я і обіцяв, пояс їду в Україну. Мені дуже приємно, що вас так багато, хто в мене вірив та підтримував. Завжди мрійте, завжди вірте у себе та знайте: велика праця завжди винагороджується”, – сказав Ярослав Амосов після бою.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *