На підтримку України Муракамі проведе спеціальний випуск свого радіо-шоу

На підтримку України Муракамі проведе спеціальний випуск свого радіо-шоу

На знак проесту проти російського вторгнення в Україну письменник Харукі Муракамі проведе спецвипуск свого радіошоу. Про це пише газета The Japan News.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Радіопрограма Murakami Radio Tokubetsuban: Senso o Yamesaseru Tameno Ongaku («спецвипуск Murakami Radio: Музика, щоб зупинити війну»), буде транслюватися на Tokyo FM о 23:00 18 березня та  транслюватиметься на інших радіостанціях, які є частиною мережі 38 FM, по всій країні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Під час програми Муракамі пропагуватиме ідеї про те, що мир — це цінність, а воєнні звірства повинні бути зупинені. Під час програми вмикатимуть антивоєнні пісні та музику, що підкреслює важливість життя. Крім того, Муракамі перекладе іншомовні тексти японською мовою.

«В Україні почалася нікому не потрібна війна. Чи може музика зупинити війну? Ймовірно, ні. Але я вірю, що музика може спонукати слухачів до думки, що вони повинні зупинити війну», — сказав Муракамі.

This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Варто додати, що вечірня авторська програма Харукі Муракамі  під назвою «Радіо Муракамі» на радіо Tokyo FM почала походити у 2018 році. ЇЇ хронометраж — 55 хвилин. Програма присвячена музиці для фізичних тренувань. Крім того, в ефірі програми Харукі Муракамі розмірковує про значення бігу, музики та літератури в житті людини.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *